Dodaj opinię
 

 
Ewelina i Dominik: Wesele, 2 września 2017

Nazwa Zespołu nie jest przypadkowa - prawdziwa perełka wśród kapel na rynku. Chłopaki bawią, tańczą, grają, no i ... śpiewają :) Od pierwszego dźwięku widać, że bawią się tym co robią, a nie jest to dla nich kolejne wesele do odbębnienia. Pozytywną energią zarażają wszystkich gości :) 

 

Gdybyśmy mieli stworzyć przepis na udane wesele - byliby jednym ze składników :)


środa, 06 wrzesień 2017
Kasia i Sylwek: Wesele 20.05.2017r.

Nasze wesele było najlepsze na którym byliśmy. I nie chodzi tylko o to że to było nasze wesele ale chodzi o zespół, o świetną zabawę jaką zagwarantowali nam chłopaki. Z chłopakami można naprawdę się świetnie bawić. Byliśmy na wielu weselach bardzo lubimy się bawić ,ale jaszcze żaden zespół nie zrobił na nas takiego wrażenia tak jak The Pearl.  Ich szeroki repertuar sprawił, że każdy z gości znalazł coś dla siebie. 

Zacznijmy od początku tej wspaniałej przygody. Nasze znajomość rozpoczęła się w Internecie po przesłuchaniu kilku utworów w wykonaniu naszego kochanego zespołu i od razu wiedzieliśmy, że to właśnie ONI zagrają nam na naszym weselu. Chociaż nie ukrywam trochę się denerwowaliśmy bo chłopaków na żywo nigdy nie słyszeliśmy i tak naprawdę braliśmy ich w ciemno. Ale jak się później okazało to była prawidłowa decyzja. 

Od razu zaczęliśmy ustalać datę i szczegóły wesela z zespołem. Pisanie z Tomkiem na Messengerze to czysta przyjemność :-) Wszystko nam wytłumaczył widać u niego profesjonalne podejście do każdego klienta. Tomek i jego gitara tworzą wspaniały duet i są nierozłączni. Pasują do siebie smile

Każdy z chłopaków jest inny, chociaż wydaję się, że Maniek i i Darek to jedność. Widać,  że to urodzeni muzycy i tancerze. Ich układy taneczne podbiły serca Pań na weselu. Gdy wychodzili na parkiet grać i tańczyć razem od razu cała sala była pełna gości.

Kolejny z chłopaków - Radek, goście nie mogli się nadziwić jak można grać na perkusji śpiewać jednocześnie? Skąd ten chłopak ma tyle siły żeby wytrzymać tak całe wesele. A jednak da się! I najlepszym przykładem jest Radek :) Zawsze uśmiechnięty nawet gdy śpiewa to uśmiech nie schodzi mu z twarzy. Radek tak trzymaj!

Emil - najspokojniejszy członek zespołu z dużymi umiejętnościami gry na gitarze.  

Wojtek oj ten Wojtek... na weselu zbierał same plusy od płci przeciwnej. Uśmiechnięty, widać, że lubi to co robi. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. 

Jeśli szukasz naprawdę profesjonalnego zespołu o dużych umiejętnościach to właśnie go znalazłeś. To jest Zespół THE PEARL!!!smile

To co się wydarzyło na naszym weselu zapamiętamy do końca życia, dzięki chłopakom było pięknie. Dziękujemy Wam z całego serca za to co zrobiliście dla nas i sprawiliście że było cudownie. Kochamy Was i bardzo tęsknimy !!!! ❤❤❤

THE PEARL GWARANCJĄ UDANEGO WESELA !!!!

 

                                                                                KASIA I SYLWEK

                                                                                20.05.2017r. 

 

Ps. Jeśli ktoś czytający tą opinie zechciałby nas zaprosić na swoje wesele bylibyśmy bardzo  wdzięczni. Obiecujemy, że dużo nie wypijemy i nie zjemy. Chcielibyśmy tylko jeszcze raz posłuchać chłopaków i potańczyć w ich towarzystwie.  cool


wtorek, 26 wrzesień 2017
Agnieszka i Paweł: Wesele, 26 Sierpnia 2017

Zespół The Pearl był nam znany już wcześniej, ale nie mieliśmy przyjemności bawić się z nimi na weselu. Jednak zdecydowaliśmy, że to Oni poprowadzą nasze Wesele. Był to strzał w dziesiątkę. Goście bawili się wyśmienicie, chłopaki włożyli serce w grę i zabawianie gości tak pierwszego jak i drugiego dnia.

Bardzo Wam dziękujemy i polecamy Was innym :)


niedziela, 03 wrzesień 2017
Martyna i Mateusz : Wesele 5 sierpnia 2017 r.

Dzięki zespołowi The Pearl nasze wesele było lepsze niż sobie wymarzyliśmy :) Chłopaki to prawdziwi profesjonaliści, którzy naprawdę kochają to co robią. Z chęcią jeszcze raz wrócilibyśmy do tej pięknej, roztańczonej nocy :) Najlepszy zespół na świecie! Każda para która jest obecnie na etapie poszukiwaniu weselnego zespołu spokojnie może wybrać The Pearl, a na sto procent będzie zadowolona :)


poniedziałek, 14 sierpień 2017
Basia i Dominik: Wesele, 29-30.07.2017r.

Na zespół 'The Pearl' trafiliśmy na YouTube. Po przejrzeniu kilku ich filmików, stwierdziliśmy, że mają w sobie jakąś magiczną enegię, której cząstkę chcielibyśmy mieć na swoim weselu. Nigdy wcześniej nie widzieliśmy ich na żywo, u nikogo w naszej rodzinie nie grali na imprezach, znajomi też nic o nich nie widzieli. Mogliśmy jedynie bazować na opiniach w internecie, które, rzecz jasna, nie zawsze są wiarygodne. Nadszedł w końcu nasz dzień - dzień naszego wesela. Czy żałujemy swojej decyzji ? Czy mogliśmy wybrać lepiej? Oczywiście, że nie żałujemy ! Oczywiście, że lepiej wybrać nie mogliśmy ! Nigdy wcześniej nie bawiliśmy się lepiej na imprezie tego typu. Nasi goście również będą wspominali nasze wesele bardzo dłuuuugooo. Podsumowując...jeślli ktoś z czytających te opinie ma wątpliwości czy wybrać zespół czy DJa, bez wahania polecamy zespół 'The Pearl' ! Wybierając ich, dostaniecie w 'pakiecie' zespół genialnie grający muzykę na żywo i wodzirejów, których żaden DJ nie zastąpi ! ;) Natomiast jeśli ktoś ma wątpliwości czy wybrać Deperloków czy inny zespół muzyczny - też nie powinniście się zastanawiać. Nie ma nad czym.
Wybór powinien być oczywisty - 'The Pearl' ! :) 


środa, 09 sierpień 2017
Monika i Dawid: Wesele 1 lipca 2017

Perełki jedyne w swoim rodzaju! :) Goście z naszego wesela ciągle pytają skąd Was wzięliśmy... Wszyscy a przede wszystkim my jesteśmy zachwyceni oprawą naszego najważniejszego dnia, zarówno w kościele jak i na sali weselnej :)

Mamy nadzieję że będzie jeszcze nie jedna okazja aby się bawić przy Was :)

Ps. Jeżeli  chcecie wspominać swoje wesele dłuuuugo to nawet się nie zastanawiajcie tylko wybierajcie chłopaków!!!! I obowiązkowo w kościele Hymn Góralski :) :)


wtorek, 04 lipiec 2017
Paulina i Robert: Wesele 17 czerwiec 2017

Zespół cudowny☺ Hymn góralski zagrany w kościele wszystkim się bardzo podobał. Na weselu grali wspaniale, my i goście jesteśmy bardzo zadowoleni. Zespół godny polecenia. ☺ Dziękujemy za super zabawę. ☺️


środa, 21 czerwiec 2017
Marta i Mateusz: Wesele 10.06.2017

Zespół najlepszy z najlepszych !! Chłopaki jesteście świetni !! :D Goście byli zachwyceni a my tym bardziej ! Hymn góralski w kościele wywołał ciary u wszystkich gości :) Mega polecamy, jesteście cudowni :))) jedyny minus... szkoda że tak szybko się skończyło :D pozdrawiamy !!! :)


środa, 14 czerwiec 2017
Anna i Dawid: Wesele, 03.06.2017

Świetna zabawa, wszystko MIODZIO :D kolejne wesele w rodzinie, już obgadane z zespołem na następny termin :D Gorąco polecamy wszystkim :D

Goście piali z zachwytu :D  


poniedziałek, 05 czerwiec 2017
Klaudia i Tymek: Wesele 22.04.2017r.

Dziekujemy za super zabawę na weselu. Orkiestra spisała sie na medal! :) Chłopaki świetnie grali i zabawia,  a my i goście pod ogromnym wrazeniem :) Gorąco polecamy, najlepsza orkiestra! :)


wtorek, 25 kwiecień 2017
Emilia i Paweł: Wesele 24.09.2016

A więc tak, ktoś w końcu musi napisać cała prawdę o tym zespole. Grają, śpiewają, ale to wcale nie jest fajne.. To jest ZAJE BISTE! Dawno dawno temu, jak jeszcze nie wiedziałam o istnieniu mojego już teraz męża, gdzieś przypadkiem ich usłyszałam.. od razu wiedziałam, że gdyby kiedyś coś, to właśnie oni zagrają na moim weselu! Po kilku latach nadszedł czas na przygotowania i jedno już było pewne, zespół THE PEARL! Ciach umowa, nawet żeśmy nie szukali innych! I kolejny raz mnie zachwycili! A nawet sto razy bardziej niż za pierwszym razem! Są cudowni, na sama myśl o nich same nogi chodzą! Mało kto siedział przy stole, nawet przekonali tych anty biesiada i anty disco polo! Poza tym grali też inne rodzaje muzyki, każdy znalazł coś dla siebie! Bawią się sami na scenie, bawią się z gośćmi na parkiecie, noo cud miód malina! Nie zastanawiać się tylko już teraz rezerwować! smile

THE PEARL IS THE BEST!


czwartek, 08 grudzień 2016
Milena i Dawid : Wesele 15 października 2016 r.

Bardzo dziękujemy za świetną zabawę na przyjęciu weselnym i za piękny hymn w kościele. Wszyscy goście zadowoleni i wybawieni. Jesteście najlepszym zespołem :-) Gorąco was polecamy i pozdrawiamy !


środa, 26 październik 2016
Karola i Piotrek: Wesele i poprawiny, 8-9.10.2016

Jeżeli zastanawiając się nad wyborem zespołu na wesele trafiliście na tę stronę, z serca radzimy nie szukać dalej i zaufać chłopakom z The Pearl! Ich repertuar rozkręci każdą imprezę i nawet ci bardziej "oporni" z gości dadzą się porwać na parkiet. Chłopaki są otwarci i kreatywni, u nas doskonale sprawdzili się w roli muzyków i wodzirejów, straciliśmy też rachubę ilu weselników gratulowało nam wyboru tak świetnego zespołu. Dosłownie zarażali energią, wiele razy wychodzili z instrumentami między bawiących się gości, tańczyli zarówno z nami, jak i na scenie (!!!), a uśmiech nie schodził im z twarzy :D Jesteśmy pewni, że nasze wesele i poprawiny były tak bardzo udane głównie dzięki nim i jeszcze raz serdecznie za to dziękujemy!!


środa, 12 październik 2016
AREK I PAULINA: WESELE 27.08.2016

Bardzo dziękujemy zespołowi The Pearl za super zabawę w dniu ślubu. Goście zachwyceni, bawiliśmy się świetnie wszyscy na pierwszym miejscu wspominają orkiestrę. Pełny profesjonalizm. Mam nadzieje że spotkamy się jeszcze nie raz na imprezie. Polecamy wszystkim którzy zastanawiają się nad orkiestrą na wesele lub inne imprezy okolicznościowe. :)


wtorek, 27 wrzesień 2016
Karolina i Łukasz: Wesele i poprawiny, 17/18 września 2016 r.

The Pearl to najlepszy zespół jaki mogliśmy tylko znaleźć na nasze wesele. Chłopaki grają super, są energiczni, z poczuciem humoru, tańczą na scenie i z gośćmi, za stołami także dają z siebie wszystko. Goście byli zachwyceni i pytali gdzie znaleźliśmy taki super zespół. My też byliśmy bardzo zadowoleni i chętnie przeżylibyśmy to wesele z Wami kochani jeszcze raz. 

Drodzy przyszli nowożeńcy jeżeli szukacie zespołu na Wasze wesele to tylko i wyłącznie chłopaki z The Pearl :) na pewno nie pożałujecie!

Pozdrawiamy Was chłopaki serdecznie i mamy nadzieję ze jeszcze Was kiedyś spotkamy :) :* 


czwartek, 22 wrzesień 2016
Marlena i Marcin : Wesele i poprawiny 13-14.08.2016

Lepszego zespołu nie mogliśmy sobie wymarzyć!!! Profesjonalizm. Kreatywność.  Pasja. Poczucie humoru (tańce na scenie zachwyciły wszystkich laughing). Jedno jest pewne i najważniejsze... Według  naszych gości było to najwspanialsze wesele na jakim byli!!! Granie przy stołach było rewelacyjne, wręcz  przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania.  Daliście nam i gościom w kość, co odczuliśmy na własnej skórze laughing Głosy potracone, nogi obolałe i tak powinno być laughing Jesteśmy szczęśliwi, że graliście na naszym weselu oraz poprawinach.  Gdybyśmy mogli to chętnie powtarzali byśmy tą imprezę co rok oczywiście tylko z Wami, bo taki był Power. Pozdrawiamy! Wesele Heeeej !!!! 


piątek, 26 sierpień 2016
Kamila i Mateusz: Wesele i poprawiny 20.08.2016

NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH! Baaaardzo dziękujemy za przegenialną zabawę! Bez Was na pewno nasze wesele nie byłoby tak udane :) Jesteście niesamowici! Widać, że uwielbiacie to, co robicie i sami się przy tym świetnie bawicie :) zarażacie swoją energią i nawet jak prądu brakuje, to potraficie ludzi na parkiet wyciągnąć :D jesteśmy bardzo zadowoleni, a goście cały czas dopytują skąd Was ściągnęliśmy, bo każdy zachwycony :) aż żal, że zabawa tak szybko minęła :) Polecamy z całego serducha i mam nadzieję, że szybko gdzieś zabawimy przy Waszej muzyce, heeeeej! :D 


wtorek, 23 sierpień 2016
Kasia i Krzyś: Wesele 06.08.2016

Jesteście najlepsi!!! Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Dzięki Wam ten wieczór był wyjątkowy :* Polecamy wszystkim przyszłym parom młodym :) 


poniedziałek, 08 sierpień 2016
Angelika i Damian: Wesele 9 lipca 2016 r.

Zacznę od tego, ze jesteście zajebiści ! :D  Gracie genialnie, rewelacyjnie zabawiacie.  Goście zadowoleni, a nam brak słów :)  Oby każdy miał taką orkiestrę jak Wy !!!  BARDZO DZIĘKUJEMY KOCHANI :) :) :)


środa, 13 lipiec 2016
Karolina: Urodziny

Świetny zespół z cudowną choreografią i wielkim talentem,  który przyciąga na parkiet zza stołów. Energiczne rytmy pozwalają na wyszalenie się :)


środa, 06 lipiec 2016